Produkter för mandel leverantör (7)

Ekologiska Mandlar Valencia

Ekologiska Mandlar Valencia

Iranska pärlor Mandel är fröet från mandelträdet (Prunus dulcis) som ursprungligen växer i Iran, men numera odlas på många andra platser. Odling av mandlar Den industriella skörden av mandlar görs genom att skaka mandelträden med en maskin, tills stenfrukterna faller till marken. Sedan samlas stenfrukterna in, rengörs och bearbetas vidare. Mandel äts ofta rå eller rostade, men är också en ingrediens i olika rätter. Mandlar finns i många former, såsom hela mandlar, mandelgranulat och mandelpulver. Hälsosamma egenskaper hos mandlar Mandlar är rika på näringsämnen som enkelomättade fetter, magnesium, protein och vitamin E, samt fiber och fytokemikalier.
Mandel

Mandel

Den bästa kvaliteten och färska mandlar, odlade på de bästa och hälsosammaste sätten som finns. Typer av mandlar Rå mandlar med skal Rå mandlar utan skal Rostade och saltade mandlar Rostade osaltade mandlar Förpackning: Enligt kundens önskemål Ursprungsland: Egypten, Iran, Turkiet Referens: PDK-RJ65SLHMGLW8W3UKZJR3
Ekologiskt Jordmandelmjöl - Bulk eller Kontraktsfyllning. Ekologiskt Jordmandelmjöl från certifierat ekologiskt jordbruk.

Ekologiskt Jordmandelmjöl - Bulk eller Kontraktsfyllning. Ekologiskt Jordmandelmjöl från certifierat ekologiskt jordbruk.

Detta ekologiska jordmandelmjöl kännetecknas av sin höga kvalitet och den läckra, söta nötaktiga smaken. Jordmandeln är en växt som odlas både i Medelhavsområdet och i delar av Afrika. Jordmandeln, som tillhör cyperngräsfamiljen, är också känd som tigernöt eller chufanöt och har fått sitt namn från rotknölarna vars smak påminner om mandlar. Vid bakning ger den nötiga tonen aromatiska inslag, så att nötter i kakor och bakverk kan bytas ut mot jordmandelmjöl. Tack vare den söta smaken är jordmandelmjöl också idealiskt för tillagning av sötsaker, snacks och desserter. När det löses upp i mjölk fungerar jordmandelmjöl som en mjölkersättning för vegansk kost. Vid ekologiska produkter: DE-ÖKO-006 Ursprung: Icke-EU-jordbruk Förpackning: 12,5 kg säckar
Ekologiska Gurkmejakapslar

Ekologiska Gurkmejakapslar

Lönstillverkning / Kapsling av BIO Gurkmeja Kapslar i veganska HPMC-kapslar med önskad fyllningsmängd. Vi tillverkar dina Bio Gurkmeja Kapslar i önskad fyllningsmängd i vegetariska HPMC-kapslar till förmånliga priser. Därefter fyller vi dina kapslar i burkar, glas eller ståpåse - etiketterar och kan även skicka dem åt dig eller lagra dem under kontrollerade temperaturförhållanden hos oss. Vidare erbjuder våra in-house grafiker moderna, fräscha designer och är redan väl insatta i reglerna för märkning av kosttillskott. Du är varmt välkommen att besöka vår produktionsanläggning. Vi ser fram emot att höra från dig.
Valencia Mandlar Ekologiska - Valencia Mandlar Ekologiska

Valencia Mandlar Ekologiska - Valencia Mandlar Ekologiska

Iranska pärlor Mandel är fröet från mandelträdet (Prunus dulcis) som ursprungligen växer i Iran, men som idag odlas på många andra platser. Odling av mandlar Den industriella skörden av mandlar sker genom att man skakar mandelträden med en maskin, tills stenfrukterna faller till marken. Därefter samlas stenfrukterna in, rengörs och bearbetas vidare. Mandel äts ofta rå eller rostade, men är också en ingrediens i olika rätter. Mandlar finns i många former, såsom hela mandlar, mandelgranulat och mandelmjöl. Hälsosamma egenskaper hos mandlar Mandlar är rika på näringsämnen som enkelomättade fetter, magnesium, proteiner och vitamin E, samt fibrer och fytokemikalier.
MANDELPROTEIN/MJÖL delvis avfettat - från blancherade mandlar

MANDELPROTEIN/MJÖL delvis avfettat - från blancherade mandlar

Vårt mandelmjöl är gjort av utvalda, blancherade mandlar. Mandelmjöl är naturligt veganskt och en idealisk alternativ till vetemjöl. Med sin underbara doft och fulla smak passar mandelmjölet mycket bra för matlagning, bakning och tillagning av sötsaker. Det ger dina rätter en behaglig arom och ger granola, smoothies, skålar eller shakes en läcker söt ton. Tack vare de innehållande kostfibrerna kan mandelmjöl absorbera mycket vätska och är ett idealiskt bindemedel för såser, soppor och desserter. Vid bakning kan cirka 20 - 25 % av spannmålsmjöl ersättas med mandelmjöl. Eftersom mandelmjöl naturligt har en lätt sötma kan du efter behov även minska den angivna mängden socker i receptet. Ursprung: USA Bearbetningsland: Tyskland Förpackning: 11,34 kg kartong / 40 kartonger per pall
Ekologiskt Mandelmjöl - Delvis avfettat

Ekologiskt Mandelmjöl - Delvis avfettat

Detta ekologiska mandelmjöl är gjort av torkade och blancherade mandlar. Det skämmer bort dig med en behaglig doft och en härlig aromatisk smak. Idealiskt för bakning, matlagning eller för att förfina müsli, gröt, smoothies och desserter. Ekologiskt mandelmjöl är mycket lämpligt för matlagning, bakning och förberedelse av desserter. Den fina tonen av det ekologiska mandelmjölet ger din mat en behaglig arom och sätter även frestande accenter i müsli, desserter eller smoothies. Tack vare de fibrer det innehåller kan ekologiskt mandelmjöl absorbera mycket vätska. Det binder såser utmärkt och förfinar en mängd olika recept för en varierad kost. Vid bakning kan cirka 20-25% av spannmålsmjöl ersättas med ekologiskt mandelmjöl. Denna produkt är en kontrollerad ekologisk livsmedel enligt DE-ÖKO-006. ursprung: USA bearbetningsland: Tyskland förpackning: 11,34 kg kartong/40 kartonger per PAL